Xavier Van Deuren behaalde zijn diploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen (UFSIA) in 1987.

Hij bouwde een 16-jarige loopbaan uit bij de Kredietbank (nu KBC), eerst als kantoordirecteur, later als private banker.

Hij behaalde het certificaat Private Banker bij de Private Bankers Association in samenwerking met de Belgische Vereniging van Banken in 2004.

In 2007 besliste hij om als bemiddelaar in bank- en beleggingsdiensten zijn eigen onafhankelijke koers te varen en richtte Fortuna Invest BVBA op.

Zijn voornaamste hobby’s zijn reizen, wijn en gastronomie en natuurbeleving.

 

Stefaan Casteleyn behaalde zowel een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (T.E.W.) in 1985 als Master of Business Administration (M.B.A.) in 1986 aan de UFSIA in Antwerpen.

Hij startte zijn carrière als financieel analist en fondsbeheerder bij Bank Corluy. Hier lanceerde hij o.a. de succesvolle beveks Top Global Belgische aandelen en Vlam-21.  Dankzij het geven van vele presentaties over de beleggingsmarkten werd hij ook een bekend gezicht in de Vlaamse beleggingswereld.

Later was hij actief als manager en vermogensbeheerder bij UBS, Merit Capital en Anphiko Asset Management.

Sinds december 2016 heeft hij het team van Fortuna Invest vervoegd als medezaakvoerder.

Stefaan vult zijn vrije tijd vooral met het familieleven, houdt van reizen en van een partijtje tennis en uiteraard blijft ook beleggen een belangrijke passie.

 

 

Graphic Wonder

WIE ZIJN WIJ