Xavier Van Deuren behaalde zijn diploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen (UFSIA) in 1987.

Hij bouwde een 16-jarige loopbaan uit bij de Kredietbank (nu KBC), eerst als kantoordirecteur, later als private banker.

Hij behaalde het certificaat Private Banker bij de Private Bankers Association in samenwerking met de Belgische Vereniging van Banken in 2004.

In 2007 besliste hij om als bemiddelaar in bank- en beleggingsdiensten zijn eigen onafhankelijke koers te varen en richtte Fortuna Invest BVBA op.

Zijn voornaamste hobby’s zijn reizen, wijn en gastronomie en natuurbeleving.

 

Stefaan Casteleyn behaalde zowel een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (T.E.W.) in 1985 als Master of Business Administration (M.B.A.) in 1986 aan de UFSIA in Antwerpen.

Hij startte zijn carrière als financieel analist en fondsbeheerder bij Bank Corluy. Hier lanceerde hij o.a. de succesvolle beveks Top Global Belgische aandelen en Vlam-21.  Dankzij het geven van vele presentaties over de beleggingsmarkten werd hij ook een bekend gezicht in de Vlaamse beleggingswereld.

Later was hij actief als manager en vermogensbeheerder bij UBS, Merit Capital en Anphiko Asset Management.

 

Stefaan vult zijn vrije tijd vooral met het familieleven, houdt van reizen en van een partijtje tennis en uiteraard blijft ook beleggen een belangrijke passie.

 

 

Christophe de  Strycker startte zijn loopbaan in de financiële wereld na het behalen van een M.B.A. aan de Antwerpse UFSIA (tegenwoordig UA).

Na een “introductie” van ruim 4 jaar bij Delta Lloyd Bank en bijna 9 jaar als Private Banker bij KBC startte hij in 2009 op zelfstandige basis.

 

Die zelfstandigheid, “onafhankelijkheid”, is een bijzondere troef in het huidige bankenlandschap: een bredere, ongebonden kijk op de markten, een verscheidenheid aan informatiebronnen en een scherpe kijk op de kosten. Het zijn die argumenten die Christophe ertoe gebracht hebben om mee de schouders te zetten onder Fortuna Invest.

 

 

Jan Beckers genoot een muzikale opleiding aan het Lemmensinstituut te Leuven.

In 2006 vervolmaakte hij zich verder en behaalde het diploma Master in de Muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Reeds tijdens zijn studies kreeg hij de beursmicrobe te pakken en startte in 1986 als aanbrenger van orders voor wisselagent Verhaegen-Goossens-De Roeck en wisselagent Delen.

In 1992 werd hij zelfstandig agent van beursvennootschap Busschaert & Co om vervolgens de overstap te maken naar beursvennootschap Trustinvest. In 2013 bekwam hij het statuut van ‘makelaar in bank- en beleggingsdiensten’.

Om zich verder te verdiepen volgde hij bijkomende financiële opleidingen o.a. ‘Advisor of Personal Financial Planning’ aan de KHLIM te Diepenbeek alsook ‘Investment Adviser’ aan de EHSAL te Brussel.

 

Zijn muzikale passie zorgt ervoor dat een bezoek aan de opera of een klassiek concert steeds hoog op zijn verlanglijst prijkt. Verder geniet hij van gezellig tafelen met zijn gezin.

 

 

 

Graphic Wonder